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[TIME 영어뉴스 해석] 2014.08.04_ Eating Fish Makes Your Brain Healthier, Study Says

생튜 2014. 8. 5. 21:33


http://time.com/3079816/fish-brain-gray-matter-study-omega-fatty-acids/

 

Eating Fish Makes Your Brain Healthier, Study Says

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·         Alexandra Sifferlin @acsifferlin 2:31 PM ET

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A customer eats bonito and horse mackerel sashimi (raw fish) at a high-end sushi restaurant in Tokyo on July 16, 2013.Yoshikazu Tsuno—AFP/Getty Images

 

A helping of fish every week goes a long way

Eating fish is linked to more gray matter in the part of the brain that controls memory, according to a new study.

 

As the number of people suffering from dementia and Alzheimer’s continues to grow, identifying lifestyle modifications that benefit the brain is a popular area of research. In the study, published in the American Journal of Preventive Medicine, researchers looked at 260 people who reported their diets and underwent MRI scans, and discovered that those who ate baked or broiled fish weekly had more gray matter in their brains, which could mean better memory (sorry, fried fish sticks don’t count).

 

Interestingly, the researchers actually did not find an association between how the brains looked and the levels of omega-3 fatty acids in the participants’ blood. Prior studies have found that omega-3 fatty acids, commonly found in foods like fish and nuts prevent brain decline, but more recent research is questioning their effect, since omega-3 supplements do not always have an effect on memory loss. The researchers concluded there are likely other perks from eating fish besides their omega-3s.

 

The findings, like many others before this study, show that lifestyle behaviors really do matter when it comes to memory and overall health.

 

생선을 먹는 것은 너의 두뇌를 건강하게 만든다.

 

한 고객이 고급 스시 레스토랑에서 가다랑어와 다랑어 회를 먹고 있다.

 

매주 생선 한 점을 지속해라.

 

새로운 연구에 따르면, 생선을 먹는 것은 기억력을 제어하는 뇌의 일부인 회백질과 연관된다고 한다.

 

치매와 알츠하이머로 고생하는 사람이 지속적으로 증가함에 따라, 두뇌에 이익이 되도록 라이프스타일을 개선하기 위해 확인하는 것은 조사에서 인기 있는 한 분야이다.

 

이 연구에서, 조사자들은 260명의 사람을 조사하였다. 그들은 그들의 식습관을 보고하고, MRI를 찍었다. 그리고 매주 구운 생선을 먹은 이들은 너 나은 기억력을 의미할 수 있는 두뇌 내의 회백질을 더 많이 발견했다.

 

흥미롭게도, 조사자들은 사실 어떻게 두뇌가 보이는 지와 참가지 혈액 내의 오메가-3 지방산 수치 사이의 연관관계를 발견하지 않았다. 이전 연구는 생선과 견과류 같은 음식에서 일반적으로 발견되는 오메가-3 지방산이 뇌기능 저하를 예방한다는 사실을 발견했다. 하지만 좀더 최근의 연구는, 오메가-3 보충제들이 기억력 손실에 항상 영향을 미치지 않은 이후로 그들이 영향력에 의문을 가지고 있다.

 

이 연구 이전의 다른 많은 연구들 같은 발견들은 기억력과 전반적인 건강에 관한한 라이프스타일 행동이 정말 중요하다는 것을 보여준다.