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[TIME 영어뉴스 해석] 2014.08.28_ You’re Eating More Trans Fat Than You Think, Study Finds

생튜 2014. 8. 29. 16:15


http://time.com/3207138/five-best-ideas-of-the-day-august-28/

 

You’re Eating More Trans Fat Than You Think, Study Finds

·          @mandyoaklander Aug. 28, 2014

 

Scan the grocery store shelves, and you’ll find “0 grams of trans fat” labels nearly everywhere you look. But a new study published in the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) journal Preventing Chronic Disease finds that trans fat is still present in many foods, even in those that make the ‘0 grams’ claim.

 

Trans fats slip into packaged foods via partially hydrogenated oils, cheap vegetable oils that prolong shelf life and contain trans fat. But even if partially hydrogenated oils appear on the label, companies are allowed to claim the product contains 0 grams of trans fat, as long as the amount is limited to between 0-0.5 grams of trans fat per serving. That’s the case for most products containing the oils, the study finds. Of the 4,340 top-selling U.S. packaged foods it surveyed, 9% of them listed partially hydrogenated oils in their ingredients, and 84% of those claimed to have 0 grams of trans fat per serving.

 

“It’s hard for consumers to know how much trans fat they’re consuming,” says Christine Johnson Curtis, assistant commissioner for the Bureau of Chronic Disease Prevention and Tobacco Control at New York City’s Department of Health and one of the study’s authors. Some of the foods with the most trans fat were baked goods, snacks, frozen foods, and products with seasoning in them, according to the study. In the cookies category, 35% of products contained partially hydrogenated oils.

 

Studies link trans fats an increased risk of heart disease, and the Institute of Medicine concluded that there’s no safe level of artificial trans fats. Last year, the Food and Drug Administration announced that it’s considering revoking the “generally recognized as safe” (GRAS) status of trans fats.

 

How will trans-fat-favoring foods be affected? Every category the study analyzed had products free of partially hydrogenated oils. “That means there are always options out there that are trans-fat free,” Curtis says. You may just have to wade through a lot of partially hydrogenated oils to find them.


 

 

너는 너가 생각한 것보다 트랜스 지방을 더 많이 섭취한다.

 

식료품가게 선반을 둘러봐라, 그러면 너는 "트랜스 지방 0그램"라벨을 너가 보는 모든 곳에서 발견할 수 있을 것이다. 하지만 DCD에서 발간한 새로운 연구에서는 트랜스 지방이 여전히 많은 음식과 심지어 '0 그램'이라는 제품에 존재한다는 사실을 발견했다.

 

유통기한이 넘고, 트랜스 지방을 함유한 부분적으로 경화된 기름과 싸구려 식물성 기름을 통해서 트랜스 지방이 포장음식에 들어간다. 하지만 비록 부분적으로 경화된 기름이 라벨에 있을지라도, 1회 제공량에 트랜스 지방이 0-0.5그램 사이로 제한되는 한, 회사들은 트랜스 지방 0그램을 제품에 표시하는 것이 허용된다. 이것은 오일을 함유한 대부분의 제품에 해당하는 경우이다. 미국에서 유통되고 있는 포장음식들 중 잘 팔리는 4,340개 제품 중 9%에서 부분적으로 경화된 기름 포함되어 있었다. 그리고 84% 1회 제공량에 0그램의 트랜스 지방이 있다고 표시했다.

 

"소비자들은 그들이 얼마나 많은 트랜스 지방을 소비하는지 알기 어렵다."라고 Christine Johnson Curtis가 말했다. 트랜스 지방을 가진 몇몇 음식은 구워진 음식, 스낵, 냉동음식 그리고 계절 음식이다. 쿠키 범주에서, 제품의 35%는 부분적으로 경화된 기름을 포함하고 있었다.

 

연구들은 트랜스지방과 심장병의 위험 증가를 연관시키고 있다. 그리고 Institute of Medicine은 인공 트랜스 지방에는 안전 기준치가 없다고 결론지었다. 작년에, FDA는 트랜스 지방의 일반적으로 안전하다고 고려되는(GRAS) 수준을 폐지할 것을 고려하고 있다고 발표했다.

 

트랜스 지방이 함유된 음식은 어떻게 영향을 받을 것인가? 이 연구에서 분석한 모든 범주는 부분적으로 경화된 기름이 없는 제품들이 있었다. "이것은 트랜스 지방이 없는 제품에 대한 옵션이 항상 있다는 것을 의미한다."라고 Curtis가 말했다. 너는 아마도 트랜스 지방이 없는 제품을 찾기 위해 많은 부분적 경화유를 샅샅이 살펴봐야 할 것임에 틀림없다.

 

 

 

hydrogenated oils: 경화유

shelf life: 유통기한

revoke: 폐지[철회/취소]하다