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[TIME 영어뉴스 해석] 2014.08.11_ Your Coffee Might Have Wheat or Twigs Hidden In It

생튜 2014. 8. 18. 22:49



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Your Coffee Might Have Wheat or Twigs Hidden In It

·         Alexandra Sifferlin @acsifferlin 2:10 PM ET



Monica Rodriguez—Getty Images

Scientists are developing a way to identify counterfeit coffee

Do you think your morning cup of joe—before you put the cream and sugar in, anyway—is pure unadulterated ground beans? Think again.

 

Coffee shortages caused by climate change have increased the likelihood that the coffee grounds we use have “fillers” in them like wheat, soy bean, brown sugar, barley, corn, seeds, and even stick and twigs—which, in addition to being misleading could also cause allergic reactions in people who are sensitive to the undeclared fillers. When ground up and mixed with coffee, it can be difficult to tell there are foreign objects.

 

A team of Brazilian researchers is developing a process to detect counterfeit coffee, since some estimates have shown that 70% of the global coffee supply could run out by 2080, with Brazil losing out big time. According to the researchers, Brazil usually produces about 55 million bags of coffee every year, but projections for 2014 put them at only 45 million.

 

To identify fillers in coffee that may be added on purpose, the researchers use liquid chromatography, which sensitively separates components within a mixture for identification. Since coffee is made up of carbohydrates, the researchers believe they could create what they refer to as a “characteristic fingerprint” which would identify what’s coffee, leaving behind the fake stuff.

 

“With our test, it is now possible to know with 95 percent accuracy if coffee is pure or has been tampered with,” said study author Suzana Lucy Nixdor of State University of Londrina in a statement.

 

The research is still under development, but the team is presenting their findings at the 248th National Meeting & Exposition of the American Chemical Society (ACS).

 

너의 커피에 숨겨진 밀이나 잔가지가 있을 것임에 틀림없다.

 

과학자들은 가짜 커피를 식별하는 방법을 발전시키고 있다.

 

너는 크림과 설탕을 넣기 전의 모닝커피가 항상 완전히 순수하게 갈린 커피콩일까? 라고 생각해 봤니? 다시 한번 생각해봐라.

 

기후변화로 인한 커피부족은 우리가 사용하는 커피찌꺼기에는  "fillers(첨가물)"가 있는데, 그 안에는 밀, 대두, 흑설탕, 보리, 옥수수, 씨앗, 심지어는 막대기와 잔가지 같은 것이 있다(게다가 오해의 소지는 또한 불분명한 첨가물에 민감한 사람에게 알러지 반응을 유발할 수 있다)는 가능성을 증가시켜왔다. 커피와 함께 갈리고 섞일 때, 커피안에 이물질이 있다고 말하기 힘들 수 있다.

 

세계커피공급량의 70% 2080년에 다 떨어질 수 있다는 몇몇 평가들이 제기된 이래로, 브라질리안 조사자들의 팀은 가짜 커피를 감지하는 과정을 발전시켰다. 조사자들에 따르면, 브라질은 일반적으로 매년 약 5,500백 만개의 커피포대를 생산한다. 그러나 2014 예상생산량은 약 4,500백 만개 정도 될 것이다.

 

커피 안에 일부러 넣은 첨가제를 식별하기 위하여, 조사자들은 혼합물 내의 구성요소들을 섬세하게 분리시키는 액체 크로마토그래피를 사용한다. 커피는 당질로 구성되어 있기 때문에, 조사자들은 가짜 물질을 떨어뜨린 후, 무엇이 커피인지 식별할 수 있는 특유의 지문으로 간주되는 것을 만들 수 있다고 믿었다.

 

"우리의 실험으로, 만약 커피가 순수하거나 불순물이 섞여 있다면, 이를 95%정도 정확하게 알 수 있는 것이 지금 가능하다." 라고 Suzana Lucy Nixdor 가 말했다.

 

이 조사는 여전히 발전 중에 있다. 하지만 이 팀은 ACS에 그들의 발견들을 제시하고 있다.

 

 

 

big time: 대성공

projection: 예상, 예측

carbohydrates: 당질